Ruoka-annos ei välttämättä tässä kuvassa ole edukseen, sillä kuva on otettu valmistushetkellä aamuyöstä. Maku kuitenkin on kohdallaan |
3,5 dl vettä
2,5 pientä kourallista soijapaloja
Iso pussi Mama katkarapunuudelita
1 tuore chili
1-2 valkosipulin kynttä
2 dl parsakaalin nuppuja
1,5 porkkanaa
mausteeksi:
Mitä tähän hätään kaapista saattuu löytymääm, tällä kertaa:
1 rkl öljyä
1 rkl seesamiöljyä
1 rkl soijaa
1 tl kalakastiketta
1 rkl sitruunamehua
1 rkla osterikastiketta
Laita vesi kiehumaan ja lisää soijapalat. Anna kiehua noin 7-8 minuuttia. Lisää veteen nuudelit ja mausteet ja anna kypsyä noin 3 minuuttia. Kaada nuudelit ja soijapalat lävikköön, mutta ota keitinnestettä noin pari desiä talteen.
Silppua chili, valkosipuli, parsakaali ja porkkana.
Kuumenna suuri paistinpannu tai wok-pannu ja paista kasviksia oliivi-ja seesamiöljyssä muutama minuutti. Lisää kalakastike.
Kaada joukkoon nuudelit ja hämmentele muutama minuutti. Mausta soijalla, sitruunamehulla, osterikastikkeella ja nuudeleiden keitinliemellä.
Osterikastike |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti