Suuri kattilallinen
2 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
pieni purjo
2 tuoretta punaista chiliä
600 g Porkkanoita
Pieni Bataatti (500 g)
Pienehkö kukkakaali (400g)
Pahvitölkillinen (230 g) valkoisia suuria papuja
1 l kasvislientä
Ruukullinen tuoretta korianteria
suolaa maun mukaan
Kuumenna öljy kattilassa. Lisää pilkottu purjo, tuore chili ja raastettu inkivääri. Pehmittele hetki.
Lisää kasvisliemi ja pilkotut porkkanat, kuutioitu bataatti ja kukkakaali. Anna kiehua noin puoli tuntia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Lisää pavut ja silputtu korianteri. Soseuta sauvasekottimella ja mausta makusi mukaan. Nauti lämpimänä.
Keiton voi myös nauttia ranskankerman kanssa. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti