6 desiä kevytmaitoa
3 munaa
2 desiä vehnäjauhoja
1,5 desiä ruisjauhoja
0,5 desiä ruisleseitä
0,5 tl sokeria
2 tl suolaa
pari ruokalusikallista rypsiöljyä
reilu puolilitraa tuoretta pinaattia
nokare voita
Öljyä tai voita paistamiseen
pilko pinaatti paloiksi. (Itselläni pinaatti jäi aika isoksi silpuksi, mutta se ei menoa haitannut). Freesaa pinaattia kuumalla pannulla hetki. Tarkoitus on vain hieman pehimittää pinaattia, ei kypsentää ja veltostuttaa sitä. Sekoita lettutaikinan ainekset kulhossa ja anna turvota puolisen tuntia. Lisää hieman ennen paistoa oliiviöljy ja pehmitetty pinaatti. Paista taikinasta haluamasi kokoisia lettuja ja tarjoa lisukkeiden kanssa.
Pinaattilettuja, fetaa ja rucolaa |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti