Kanttarelliaika on parhaimmillaan ja siitä kannattaakin ottaa kaikki irti. Tämä pasta on helppo ja nopea valmistaa. Makukin on kohdallaan.
2 Suurta annosta
150 g tuorepastaa
puoli litraa kanttarelleja
1 sipuli
nokare voita
noin 150-200 g lämminsavulohta
2,5 dl ruokakermaa
2 ruokalusikallista pippurituorejuustoa (Itselläni creme bonjur)
ruohosipulia
parmesaania tarjoiluun.
Laita pastan keitinvesi kiehumaan. Veden sekaan kannattaa lorauttaa hieman oliiviöljyä ja suolaa
Silppua sipulit ja pilko kanttarellit. Myös lohi kannattaa tässä vaiheessa pilkkoa pienempiin osiin. Pyörittele kanttarelleja kuumassa pannussta, jotta ylimääräinen neste niistä haihtuu (Sienistä jää jäljelle vain pieni osa).
Lisää pannulle nokare voita ja sipulit. Pehmitä sipuleita ja kanttarelleja voissa hetki ja lisää lohipalat, ruokakerma ja tuorejuusto. Anna hautua
Laita pasta kiehumaan.
Silppua kastikkeen sekaan ruohosipulia. Se saa hauta suurinpiirtein niin kauan, että pasta on kypsynyt, eli noin kolmesta viiteen minuuttia.
Tarkkaile, ettei pasta kypsy yli. Sen ollessa valmista kaada keitinvesi pois ja yhdistä kastikkeen kanssa.
Anna pastan imeä itseensä kastiketta muutama minuutti ja tarjoa parmesanlastujen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti