tiistai 25. syyskuuta 2012

Antiokia Atabar

Olen vierraillut Eerikankadulla sijaitsevassa Antiokiassa muutamia kertoja ja jokaisella kerralla olen ollut tyytyväinen. Monille (itseni mukaan lukien) turkkilaisesta ruuasta tulee ensimmäisenä mieleen kebab, mutta kuten Antiokia osoittaa se on paljon muutakin.

Sunnuntai-iltapäivänä paikka oli rauhallinen ja palvelu ystävällistä. Omaa mieltäni lämmittää suuresti ruokalistalla olevien kasvisvaihtoehtojen runsas määrä, mutta myös lihansyöjille löytyy paljon vaihtoehtoja.

Muu seurue jakoi kolmisin suuremman alkupalalautasen, joka maksoi 20 euroa. Se sisälsi erilaisia tahnoja, esimerkiksi munakoisotahnaa ja hummusta sekä esimerkiksi fetaa, oliiveita, viininlehtikääryleitä ja lämmintä leipää. Annos oli mielestäni aseteltu esille harvinaisen kauniisti




Myös oma alkuruokani tomaattikeitto oli ihanaa


Pääruuaksi minun oli pakko testata falafelejä, jotka olivat tosi maukkaita. Kaukana niistä joita olen monesti syönyt aamuyön tunteita. Myös kesäkurpitsapihvit, sekä lammasruukku saivat kiitosta. 

Falafelejä, tomaattikastiketta, hummusta ja tsatsikia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti