Pidän kaisesta vispipuurossa: raikkaasta mausta, kuohkeasta koostumuksesta ja ihanasta väristä. Sain lahjoituksena punaherukka-mansikkamehua ja ylivuoteisia puolukoita. Lisäksi pakastelokerossani oli vielä pussillinen alkukesän raparperin paloja. Tulos oli seuraava:
8 desiä herukkamehua
2 desiä puolukka survosta
2,5 desiä raparperin paloja
1,5 desiä mannasuurimoita
Laita kattilaan mehu, puolukat ja raparperin palat. Kiehauta ainekset ja lisää mannasuurimot samalla vispaten. Anna kiehua kymmenisen minuuttia. Käyttämäni mehu oli sen verran makeaa, että en lisännyt puuroon sokeria, mutta tarvittaessa niin kannattaa tehdä.
Siirrä puuro kulhoon, jotta se jäähtyy nopeammin ja vatkaa kouhkeaksi kun se on hieman jäähtynyt.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti